Vinterferie

I næste uge er det vinterferie og vi er så heldige, at vi alle har fri hele ugen, så det glæder vi os rigtig meget til. Vi har besluttet, at vi i år vil nyde København. Nogle gange bliver man helt blind over for de muligheder, der ligger lige for og her i byen er det et utal af muligheder for spændende oplevelser.

Ferien skal være en blanding af hjemlig hygge med tæpper foran fjernsynet og nogle kulturelle oplevelser.

Vi vil en tur på Nationalmuseet, hvor man kan se en lang række spændende genstande fra både ind- og udland. Pigerne er ved at have en alder, hvor de for alvor begynder at forstå nogle af de historiske sammenhænge og synes det er spændende at se tingene i virkeligheden.

Derudover har vi besluttet, at vi skal en tur på Statens Museum for Kunst, hvor der er en kæmpe samling af kunst fra både Danmark og resten af verden. Det er ikke noget, som børnene selv ville vælge, hvis de havde frit valg på alle hylder, men vi voksne mener, at det er vigtigt også at opleve denne del af den danske kulturarv og mon ikke det bliver nogle hyggelige timer, hvor vi kan gå rundt og nyde alle de flotte kunstværker.

Det er også efterhånden en tradition i vores familie, at vi skal en tur på skøjtebanen. Det er en super sjov måde at være sammen på og vi voksne kommer ind imellem på glatis, så vi alle kommer til at grine. Derefter skal vi på konditori og have kage og varm kakao.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *