Vild med dans

Jeg indrømmer blankt, at det er mit absolutte yndlingsprogram. Når det går på skærmen, så ved man, hvor man kan finde mig! Selvfølgelig må resten af familien hjertens gerne se med og det gør de som regel også, men det er et must for mig, at slutte ugen af med dette skønne program.

Jeg elsker simpelthen hele setuppet omkring programmet. At se alle de fantastiske dansere og hvordan de kan forvandle helt almindelige kendte til rigtig dygtige dansere på så kort tid – det er simpelthen fantastisk.

Især når man som jeg har brugt så mange timer i træningslokalet og selv ved, hvor svært det er, så fascinerer det nok endnu mere – for hold da op hvor er de dygtige!
Det er efterhånden blevet en tradition, at jeg skal ind og se mindst et af programmerne live. Ét af årene var jeg så heldig, at det faktisk var salsa, der var på programmet netop den aften, som vi var af sted – det gjorde det jo bare endnu mere fantastisk.

Min mand og børn vil gerne med ind til disse flotte shows, så vi laver en rigtig hyggelig familieaften ud af det. Vi starter med en tur igennem Strøget, hvorefter vi finder et lækkert sted at spise. Vi elsker alle sushi, så det er ofte på en af de lækre sushi restauranter, at vi ender. Herefter begiver vi os hen til studiet – vi kommer gerne i god tid, så vi kan få det hele med.
Det er flot at se på skærmen, men absolut fantastisk at se live.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *