Velkommen til mit paradis!

Velkommen til min blog salsaparadis.dk hvor jeg vil berette om stort og småt fra min verden.

Jeg hedder Camilla Eriksen og er sammen med min mand og to piger bosiddende i Rødovre ved København. Jeg har danset hele mit liv og elsker selv at danse og at følge med, når andre danser.
Min helt store lidenskab er salsa, som jeg dyrker på amatørplan så ofte som muligt. Derudover elsker jeg at tage rundt og opleve dansekonkurrencer – helst her i København, men er vi på ferie et sted, så undersøger jeg altid, om der foregår en spændende konkurrence, som jeg kan komme ind og overvære.

Der er vist ingen tvivl om, at er man til dans, så er København det helt rigtige sted at befinde sig. Her sker så mange spændende ting hele tiden, så man er nødt til at vælge ud, for man kan under ingen omstændigheder følge med i det hele. Her er både den helt traditionelle standarddans, balletten og undergrundsdansene, som blomster op overalt. Det er helt fantastisk og som danse entusiast kan man ikke undgå at blive både glad og stolt over det enorme udbud man kan finde.

Udover dansen er det naturligvis min familie, der fylder rigtig meget i min hverdag – på den gode måde. Vi forsøger at kombinere arbejdslivet med et familieliv, hvor vi er nærværende, kærlige og meget synlige i hverdagen. Det kan være et puslespil at få hverdagen til at gå op i en højere enhed, men vi synes efterhånden, at vi har fundet en løsning, der passer godt til vores familie.
Vi elsker at bruge vores weekender på at tage på loppemarkeder primært på Sjælland, men er vi på ferie et sted, hvor der er loppemarked, så bruger vi også gerne nogle timer der. Vi elsker at finde sjove møbler, der kan kombineres med de møbler vi allerede har. Stilen med at finde gamle og nye ting og få dem passet sammen appellerer rigtig meget til os.

Så alt i alt føler jeg, at jeg befinder mig i paradis. Jeg har et dejligt arbejde, en skøn familie og en hobby, som jeg nyder og bliver glad af – hvad mere har man brug for?