Træningspause og ommøblering

Jeg har den seneste tid haft utroligt travlt med min træning hvor der er blevet danset salsa på livet løs. Jeg har nu besluttet mig for at tage en mindre pause for at få styr på nogle af de andre ting som til tider bliver sat til siden i hverdagen. En af de ting der har været sat lidt på hold har været indretningen af mit køkken som jeg har fået lavet totalt om.

Jeg fik for en lille uges tid bestilt nogle spisestole jeg simpelthen ikke kunne stå for. Der mangler dog lidt noget når man køber spisestole og det er selvfølgeligt et spisebord. Jeg har tidligere handlet med http://trademax.dk før og besluttede mig for endnu engang at se om jeg kunne finde et passende bord herinde til mine fine stole. De har en ganske fin liste over forskellige spiseborde under deres produktkategori for netop dette på Trademax og det tog mig heller ikke særlig lang tid inden jeg havde fundet frem til det bord jeg skulle have.

Trademax spisebord

Resten af min lille pause skal nu gå med at få de sidste ting på plads og så forventer jeg at få nogle veninder på besøg i løbet af weekenden, så der skal vi allerede indvi mine nye stole og mit Trademax spisebord.

Det har været dejligt med en lille pause fra salsaen og endeligt at få styr på nogle af de hængepartier der har været. Jeg skal dog indrømme at jeg glæder mig til at komme i gang igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *