Træning i en travl hverdag

Med fuldtidsarbejde og to halvstore børn kan det indimellem være svært at prioritere sig selv og sin egen hobby – det tror jeg de fleste børnefamilier kan nikke genkendende til.
Mine piger er efterhånden så store, at de selv kan gå hjem fra skole og også være alene et par timer, men selvom de godt kan, så synes jeg ikke at det er en god løsning, hvis det sker for ofte. Jeg vil jo være sammen med dem og ikke kun mødes med familien omkring aftensmaden.

Derfor lægger vi hjemme hos en ugeplan. Hver søndag formiddag sætter vi os alle 4 og planlægger programmet for den kommende uge. Her skriver vi alle på, hvornår vi regner med at være hjemme og om der er ting, som vi skal af sted til i løbet af ugen. Jeg forsøger at lægge mine trænings tider ind, så de ligger samtidig med, at pigerne er af sted til deres fritidsinteresser – på den måde har jeg meget mere tid sammen med dem, når vi endelig er hjemme.

I vores ugeplan indgår også menuen for aftensmaden. Når man bor i storbyen har man jo alverdens take-away muligheder lige uden for døren. I stedet for at have dårlig samvittighed over ikke at lave al maden selv, så har vi valgt, at vi vil have take-away 2 gange om ugen – det giver os mere tid i hverdagen til at være sammen. Der findes masser af gode spisesteder hvor der også er tænkt i, at maden er ernæringsmæssigt forsvarlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *