Mit første blog-indlæg

salsaDette er mit første blog-indlæg på salsaparadis.dk. Jeg vil skrive om stort og småt fra min lille verden og håber meget, at du vil finde det interessant at følge med i. Min helt store interesse er salsa, den helt fantastiske latinamerikanske dans som jeg er blevet helt forelsket i og dyrker i min fritid. Ligesom mange andre små piger elskede jeg at danse, men den helt store interesse for dans blev nok grundlagt, da filmen ”Dirty Dancing” udkom i 1987. De forbudte trin – mamboen – og den skønne musik gik lige i hjertet på mig. Det måtte jeg simpelthen selv prøve og siden da har jeg været fuldstændig solgt til dansen.

I mine unge år prøvede jeg flere forskellige dansearter, mens vendte altid tilbage til salsaen – den rummer for mig noget fuldstændig magisk og både trinene og musikken appellerer i den grad til mig.

Jeg har nu danset salsa i 17 år. I starten havde jeg nok en drøm om, at gøre det til min levevej, men måtte også hurtigt sande, at nok var lysten der, men evnerne rakte ikke til, at jeg kunne leve af det. Derfor tog jeg mig en uddannelse som pædagog og arbejder i dag i en SFO. Jeg elsker mit arbejde og nyder at være sammen med alle de skønne unger og følge deres udvikling i deres første skoleår.

Jeg er gift med en skøn mand – der desværre ikke deler min passion for dans, så vi danser ikke sammen. Sammen har vi to søde piger på 10 og 7 og vi bor lidt uden for København i en skøn lejlighed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *