Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset lidt uden for København. Mine forældre bor i Hvidovre, så der foregik min trygge barndom og efter jeg er blevet voksen og er flyttet sammen med min mand, har vi bosat os i Rødovre.

Det er et godt og trygt område for vores to piger at vokse op i. Vi nyder at være så tæt på byen, at vi kan bruge alle dens faciliteter, men samtidig kan trække os tilbage og være en del af et hyggeligt lokalsamfund, hvor vi kender pigerne klassekammerater og forældre og hvor man trygt kan sende den ældste over i Netto og handle lidt småting ind.

For os fungerer det helt fantastisk. København er jo en metropol, hvor der hele tiden sker en masse spændende ting og man kan bruge det, som man har lyst til. Jeg nyder at se en lang række af de spændende dansekonkurrencer, der afholdes og tager af sted så ofte, som familielivet tillader det. Der sker virkelig meget inden for dans i København, så det er umuligt at følge med i det hele, så jeg vælger det ud, som jeg synes falder i min smag.

Mine piger er også så store nu, at de gerne vil med ud og opleve de flotte og fantastiske danse arrangementer, der finder sted. Jeg håber naturligvis også, at de på sigt bliver lige så interesserede i det, som jeg er. Tænk hvis man kunne dele sin store hobby med sine børn – det ville da være fuldstændig optimalt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *