Hvad fortæller dit hjem om dig?

Har du set ”Kender du typen” på DR1, så ved du også, at ens hjem fortæller utrolig meget om, hvem man er som person. Det er nogle rigtig hyggelige programmer, hvor 2 livsstilseksperter skal gætte, hvilken kendt person, der bor i huset. Udover at det selvfølgelig er hyggeligt at komme indenfor hos de kendte og se, hvordan de lever, er det også rigtig spændende at høre, hvilke mennesker der typisk ser nyheder og hvilke mennesker, der elsker kaffe.

Foto: Trademax

Foto: Trademax

Man bliver på den måde også lidt klogere på sig selv imens man får inspiration til, hvordan man selv kan indrette sig hjem.

Både min mand og jeg er meget interesserede i boligindretning. Som allerede skrevet elsker vi at tage på loppemarkeder og finde spændende ting til hjemmet. Men vi er også meget bevidste om, at vores hjem skal være en kombination af nyt og gammelt.

Vi kan godt lide den klassiske stil og har kigget på nogle lækre sofaer, der både er klassiske og tidløse. Vi er ikke de eneste mennesker i verden, der ikke synes at det sjoveste er at slæbe kæmpe sofaer fra butikken og ud i bilen og hjemme at slæbe dem op på plads. Derfor har vi flere gange handlet på Trademax.dk, hvor vi får leveret tingene hjemme. Så slipper vi for al besværet med at bakse med de tunge møbler. Skulle de ikke leve op til vores forventninger kan de naturligvis returneres igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *