Elsker simpelthen træning

treningJeg er lige kommet hjem fra en super træningsaften, som jeg simpelthen er nødt til at fortælle om. Det var en af de dage, hvor alt bare gik i ged fra morgenstunden. Rugbrødet var ikke længere frisk, så ingen madpakker, klokken blev lidt for mange inden vi kom ud af døren osv. osv. De dage, hvor alt bare går galt, er næsten ikke til at komme igennem. Man bliver sur og tvær og til sidst kan man næsten ikke slæbe sig igennem arbejdet. Da jeg endelig satte mig på cyklen efter endt arbejdsdag havde jeg allermest lyst til at cykle forbi Netto og tømme slikhylderne og begrave mig hjemme foran fjernsynet.

Men jeg havde trods alt nået at tage træningstøjet med på cyklen om morgenen, så jeg besluttede mig for lægge vejen forbi centreret inden jeg ville hjem under tæppet.
Og så skete magien lige da jeg trådte ind i lokalet. Glade og forventningsfulde mennesker og en instruktør, der bare skinnede igennem af positiv overskud, så man slet ikke kunne lade være med at komme i godt humør. Vi dansede og oksede af sted i 1½ time inden badet kaldte.

Da jeg trådte ud af badet og så på mig selv i spejlet kom jeg i tanke om, hvilken forfærdelig dag jeg havde haft indtil for 1½ time siden og kom helt til at smile, for det var lagt allerede lagt bag mig.

Jeg cyklede glad hjem til familien og vi fik en super hyggelig aften sammen. Var jeg kørt direkte hjem havde jeg sikkert været en sur og vrissende mor, der slet ikke havde overskud til de andre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *