At tage på loppemarked

loppemarkedJeg har jo allerede røbet, at min mand desværre ikke deler min store interesse for dans. I starten ærgrede jeg mig rigtig meget over det, men han rummer så mange andre skønne egenskaber, så jeg ikke kan leve uden ham. Vi har været gift i 14 år efterhånden og nyder stadig synet af hinanden – i hvert fald langt de fleste dage. Ligesom i de fleste andre ægteskaber er vi jo ikke enige om alt, men med årene har vi fundet en rigtig god rytme og synes selv, at det fungerer godt.

Hverdagen er vel ligesom de fleste andre familier med skolebørn. Det hele kører i en fast skema med morgenmad, madpakkesmøring, madlavning og hjemlig hygge om aftenen. Vi prioriter vores familieliv rigtig højt og forsøger så vidt muligt at deltage i pigerne fritidsaktiviteter. Den ældste har fået lysten til at danse, mens den yngste hellere vil tilbringe sin fritid på rideskolen.
Vi har igennem årene udviklet en fælles interesse for boligindretning. Vi forsøger at kombinere det moderne med det klassiske. Mange af møblerne finder vi rundt på loppemarkeder og sætter dem selv i stand – det er en rigtig hyggelig måde at bruge vores weekender sammen på. Vi kører rundt i det sjællandske og hygger os, kigger og køber også noget med hjem, når vi finder noget interessant.

Min mand nyder at købe noget og så selv efterfølgende give det den sidste finish. Vi forsøger at skabe en hjem med varme og hygge og med en god blanding af nye møbler og gamle købt på loppemarkedet. På den måde synes vi, at vi skaber den helt rigtige indretning for os.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *